Svakodnevni život sa Chameleon pametnom kućom

Malo je proizvođača koji zaista prelaze dodatni kilometar da bi pružali svojim klijentima sistem koji će moći da bude u toku sa tehnološkim razvojem i za 10 godina. S obzirom na činjenicu da je vaš dom dugoročna investicija, čvrsto verujemo u integraciji umesto zatvorenih sistema. Verujemo u to, da ne treba mi da rešimo svaki problem. Ono što je potrebno da uradimo je da pružimo dobar osnovni sistem i da odaberemo proizvođače sa tržišta koji bi mogli nešto posebno stvoriti u svom polju. Njihovom integracijom, naši korisnici mogu da imaju beskrajno fleksibilan sistem koji pruža sigurnu budućnost i bogat je karakteristikama u kojima će moći da uživaju u svom domu dugo niz godina.

Pouzdano žičano rešenje

Dva ključna aspekta kuće su sigurnost i stabilnost. Oni su ono što vam nudi Chameleon-ov sa svojom pouzdanom i raspoloživom žičanom sistemom bez održavanja.

Pripremi se, pozor… Smart Home Ready

Otarasi se nekih tvojih tereta hodajući putem postepenog razvoja: instalirajte neke komponente kasnije. Naš sistem se može vrlo fleksibilno proširiti (čak i koristeći nezavisne partnere i komponente), tako da možete dodati svoje omiljene funkcije korak po korak.

Biću pored tebe danas, sutra i za deset godina

Možeš me proširiti bilo kojom funkcijom bilo kad. To znači da nikada neću ostariti i kad god budep želeo neko novo rešenje možeš ga dodati mom skupu funkcija, bilo da je nadograđena verzija postojeće funkcije ili potpuno novi uređaj.

Ti odlučuješ ko se može povezati sa mnom

Cenim da ne želiš da se vežeš prema jednom brendu, pa možeš proširiti moje funkcije sa proizvodi različitih proizvođača istovremeno, bilo da su to iNels, Apple HomeKit, Loxone ili Amazon Alexa.

Ja pazim, da bi ti štedeo

Ne može se poreći činjenica da se svi mogu naviknuti na svakodnevni luksuz za tren oka: zamračivanjem sobe sa pritiskom na dugme, dolaskom kući uz ugrejani đakuzi ili se buditi pored omiljene muzike. Ali dugoročno ćeš takođe primetiti da ti pomažem da uštediš novac smanjivanjem mesečnih računa.

Fleksibilno se prilagođavam ako želiš promene

Ne nudim milion mogućnosti samo za proširenje već i za pojednostavljivanje ili promene. Više voliš funkciju koju nudi drugi dobavljač? Ili ne koristiš jedan od funkcije, pa je postala suvišna? Prilagođavam se tvojim potrebama, a ne proizvođačima.

Funkcije, smart home rešenja

Chameleon se dobro slaže i sa njima

Chameleon Smart Home je tu za tebe, ali rado sarađuje i sa drugim sistemima

Apple HomeKit

Amazon Alexa

Google Home

Loxone